Royal Canin Mini Exigent sausas maistas šunims

8,70 € 9,89 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Pakuotė
  • 1 kg
  • 3 kg

Prekės kodas: ROY0106
Aprašymas

Royal Canin Mini Exigent sausas maistas šunims. Skirtas mažų veislių suaugusiems, maistui išrankiems šunims, kurių svoris mažesnis nei 10kg. Mini Exigent pašaro formulėje yra išskirtinės sudedamosios dalys ir aukštos kokybės baltymai, specialiai parinkti mažiems šunims. Pašaro aromatui neatsispirs net išrankiausi šunys. Mini Exigent granulės dydis, forma ir kietumas specialiai pritaikytas mažiems nasriukams. Pagalvėlės formos granulė išorėje yra traški, o jos vidus – minkštas. Kiekvienas gabalėlis yra itin patrauklios tekstūros, kuri tikrai patiks jūsų augintiniui.

Kaip dar galite padėti savo šuniui?

Reguliariai šerkite šunį. Išmokykite šunį ramiai ėsti pagrindinį maistą, o ne užkandžius. Jei turite klausimų ar abejonių dėl savo šuns sveikatos, kreipkitės į veterinarą.

Sudedamosios dalys

Dehidratuoti paukštienos baltymai, augaliniai riebalai, ryžiai, augalinių baltymų izoliatas*, apvirti kviečių miltai, kukurūzų miltai, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, mineralai, augaliniai pluoštai, runkelių minkštimas, mineralai, žuvų taukai, fruktooligosacharidai, agurklių aliejus, medetkos ekstraktas (liuteino šaltinis).*L.I.P.: baltymai, naudojami dėl jų itin gero virškinimo.

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 30%, riebalai 22%, žali riebalai 4,8%, žalios skaidulos 2,6%, neazotinės ekstraktinės medžiagos 32,6%.

Maistiniai priedai: Vitaminas A: 29500 TV, vitaminas D3: 800 TV, E1 (geležis): 38 mg, E2 (jodas): 3.9 mg, E4 (varis): 12 mg, E5 (manganas): 50 mg, E6 (cinkas): 133 mg, E8 (selenas): 0.08 mg. Konservantai. Antioksidantai.

Energinė vertė: 4239 kcal/kg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                           

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0106
Numatoma gavimo data:2021-09-29

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisMažoms veislėms
Baltymų šaltinisPaukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje