Royal Canin Medium Dermacomfort sausas maistas šunims

20,23 € 22,99 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Pakuotė
  • 3 kg
  • 12 kg

Prekės kodas: ROY0119
Aprašymas

Royal Canin Medium Dermacomfort sausas maistas šunims. Skirtas vidutinių veislių suaugusiems šunims, kurių oda linkusi į sudirgimą ir niežėjimą, ir kurių svoris tarp 11-25 kg. Pašaro sudėtyje yra omega 3 ir 6 riebiųjų rūgščių, įskaitant GLA, EPA ir DHA, padedančių pamaitinti odą ir palaikyti jos būklę. Pašaras sukurtas taip, kad apsaugotų šuns odą ir padėtų išlaikyti tankų, sveiką kailį.

Kaip dar galite padėti savo šuniui?

Galite apsaugoti savo šuns odą – šuns guolis ir mėgstamiausia poilsio vieta turi būti švarūs. Tai padės pašalinti dulkes ir pleiskanas, pagrindinę parazitų, sukeliančių niežulį, priežastį. Jei turite klausimų ar abejonių dėl savo šuns sveikatos, kreipkitės į veterinarą.

Sudedamosios dalys

Ryžiai, kviečių glitimas, kviečiai, gyvuliniai riebalai, kukurūzai, lukštentos avižos, kukurūzų glitimas, hidrolizuotos paukščių kepenėlės, mineralai, sojų aliejus, cukrinių runkelių minkštimas, žuvų taukai (EPR ir DHR šaltinis), sėmenys (omega 3 šaltinis), frukto-oligo-sacharidai, agurklės aliejus (gama-linoleninės rūgšties šaltinis), medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis).

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 24%, riebalai 17%, žali riebalai 6%, žalios skaidulos 1,4%.

Maistiniai priedai: Vitaminas A: 30000 TV, vitaminas D3: 800 TV, E1 (geležis): 57 mg, E2 (jodas): 5,8 mg, E4 (varis): 11 mg, E5 (manganas): 75 mg, E6 (cinkas): 224 mg, E8 (selenas): 0,13 mg. Konservantai. Antioksidantai.

Energinė vertė: 3977 kcal/kg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                         

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0119
Numatoma gavimo data:2021-09-29

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisVidutinėms veislėms
Baltymų šaltinisĮvairi mėsa

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje