Libra Dog Beef sausas maistas šunims su jautiena, 10 kg

33,29 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Prekės kodas: LIBR010
Aprašymas

Libra Dog Beef sausas maistas šunims su jautiena. Visavertis ir subalansuotas sausas maistas yra gaminamas iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Sudėtyje nėra skonio stipriklių, dažiklių ir konservantų. Libra sausame maiste yra subalansuotas baltymų, riebalų rūgščių, vitaminų, mineralų ir ląstelienos kiekis. Išlaikant reikiamą balansą, šis maistas atitinka pagrindinius jūsų augintinio poreikius.

Tinka vidutinių ir didelių veislių suaugusiems šunims.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: grūdai (pilno grūdo kviečių 4%, pilno grūdo kukurūzų 4%), mėsa ir mėsos produktai (sausos jautienos 4%), daržovių produktai, daržovės, aliejai ir riebalai, daržovių baltymų ekstraktas, mineralai.

Priedai/kg: vitamino A 21000 TV; vit. D3 1400TV; vit.E 75mg; geležies (II) sulfato monohidrato 237mg (Fe:78mg); kalio jodido 1.7mg (I:1.31mg) vario (II) sulfato pentahidrato 30mg (Cu:8mg); mangano sulfato monohidrato 112mg (Mn:36.5mg); cinko sulfato monohidrato 219mg (Zn:80mg); natrio selenito 0.22mg (Se:0.1mg). Su antioksidantais.

Analitinės sudedamosios dalys: žalių baltymų 24%; žalių riebalų 12%; žalios ląstelienos 3%; žalių pelenų 8%; omega-6 1.5%.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasLibra
KodasLIBR010

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisDidelėms veislėms
Vidutinėms veislėms

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje