Marp Holistic Turkey Senior&Light sausas maistas šunims su kalakutiena

23,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 2 kg
  • 12 kg

Prekės kodas: MARP005
Aprašymas

Marp Holistic Turkey Senior&Light sausas maistas šunims su kalakutiena. Skirtas visų veislių vyresniems šunims (nuo 7 metų). Holistinio Marp maisto sudėtyje yra teigiamą poveikį gyvūno organizmui darančių ingredientų. Receptų pagrindą sudaro šviežia ir džiovinta mėsa, kokybiški riebalai, daržovės ir vaistažolės. Ingredientai yra gaunami iš vietinių ūkių ir gamintojų. Itin didelis dėmesys yra skiriamas žaliavos kokybei.

Privalumai:

  • Vyresniems šunims nuo 7 metų
  • Speciali dieta nutukusiems šunims ir senjorams
  • Mažiau proteinų ir riebalų – išlaikyti optimalų svorį
  • Su gliukozaminu, MSM ir chondroitinu padeda palaikyti sveikus sąnarius ir šuns judrumą
  • Be grūdų, lengvai virškinamas sausas ėdalas
  • Vienas baltymas – kalakutiena
  • Tinka alergiškiems šunims, idealus šunims, turintiems jautrų virškinimo traktą
  • Tinka šunims, kurie netoleruoja grūdų
  • Optimalus Omega 3, Omega 6, cinko bei biotino kiekis palaiko odą ir kailį sveiką
  • Tradicinė holistinė formulė – su vaistažolėmis (dėl jų naudos imuninei sistemai)
  • Be pridėtų cheminių konservantų ir antioksidantų

Sudedamosios dalys

Sudėtis: šviežiai paruošta kalakutiena 25%, džiovinta kalakutiena 12%, saldžiosios bulvės 23%, bulvės, žirniai, kalakutienos riebalai 2% (konservuotos su tokoferoliais ir rozmarinu), liucernos, alaus mielės, kalakutienos padažas 2%, mineralai, vitaminai, fruktooligosacharidai, gliukozaminas (170 mg/kg), metilsulfonilmetanas (170 mg/kg), chondroitinas (120 mg/kg), česnakai, erškėtrožės, pipirmėtė, petražolės, anyžiai, kiaulpienės.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 19%, žali riebalai 10%, žalia ląsteliena 3,5%, žali pelenai 7%, drėgnumas 8%, kalcio 1,2%, fosforas 0,9%, Omega 3 – 0,2%, Omega 6 – 1,7%. 

Priedai/1kg: Vitaminas A 14,500 IU/kg, Vitaminas D3* 1,950 IU/ kg, Vitamin E 215 IU/kg. Mikroelementai: cinko sulfato monohidratas 80 mg/kg, geležies (II) sulfato monohidratas 50 mg /kg, mangano sulfato monohidratas 35 mg/kg, vario (II) sulfatas pentahidratas 15 mg/kg, kalcio jodatas, bevandenis 1 mg/kg, natrio selenitas 0,3 mg/kg, taurinas 900 mg/kg, L-karnitinas 480mg/kg, biotinas 0,14 mg/kg. Konservantai ir antioksidantai: natūraliai stabilizuotas rozmarino ir tokoferolių. *Neleidžiama tuo pačiu metu naudoti ir vitaminą D2.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasMarp
KodasMARP005

Charakteristikos

Augintinio amžiusSenjorams
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisKalakutiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje