Advance Mini Sensitive sausas maistas šunims su lašiša

7,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 800 g
  • 3 kg
  • 7 kg

Prekės kodas: ADV0010
Aprašymas

Advance Mini Sensitive sausas maistas šunims su lašiša. Visavertis ir subalansuotas super premium klasės šunų maistas, specialiai sukurtas mažų veislių suaugusiems šunims su jautria virškinimo sistema.

Privalumai:

  • Dėl vieno baltymų šaltinio, kuri sudaro lašiša kartu su ryžiais, Advance Sensitive Mini yra lengvai virškinamas produktas, idealiai tinkantis šunims su jautriu skrandžiu ir turintiems odos problemų.
  • Sudėtyje yra tik vienas gyvūninės kilmės baltymų šaltinis - lašiša. Lašiša ir ryžiai yra gerai virškinamų baltymų, angliavandenių ir inulino šaltinis, palaikantis sveiką virškinimą.
  • Omega 3, Omega 6, biotinas ir cinkas padeda išlaikyti sveiką odą ir blizgantį kailį.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Lašiša (18%), kukurüzų baltymai, ryžiai (14%), visos kukurüzu dalys, dehidratuoti lašišos baltymai, lydyti kiaulių taukai, dehidratuoti žirniai (4%), kukurüzų miltai, hidrolizuotos mieles, mineralai, runkelių griežinėliai, cikorijų inulinas (0,8%), lignoceliulioze.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 27%; žali riebalai 18%; žalia ląsteliena 2,5%; žali pelenai 7 %; omega 3 0,7%; omega 6 3%.

Priedai, kg: Vitaminas A 27000 TV; vitaminas D3 600 TV; vitaminas E 500 mg; vitaminas C 70 mg; biotinas 0,35 mg; geležies (II) sulfato monohidratas 260 mg (Fe: 86 mg); kalio (1: 1,4 mg); vario sulfatas (II), pentahidratas 33 mg (Cu: 8,8 mg); mangano sulfato monohidratas 123 mg (Mn: 40 mg); cinko sulfato monohidratas 425 mg (Zn: 155 mg); natrio selenitas 0,2 mg (Se: 0, i mg).

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasAdvance
KodasADV0010

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisMažoms veislėms
Baltymų šaltinisLašiša

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje