Advance Sensitive Medium Maxi Lamb sausas maistas šunims su ėriena

25,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 3 kg
  • 12 kg

Prekės kodas: ADV0015
Aprašymas

Advance Sensitive Medium Maxi sausas maistas šunims su ėriena. Visavertis ir subalansuotas super premium klasės šunų maistas, specialiai sukurtas vidutinių veislių suaugusiems šunims su jautria virškinimo sistema.

Dėl vieno baltymų šaltinio, kuri sudaro ėriena kartu su ryžiais, Advance Sensitive Medium yra lengvai virškinamas produktas, idealiai tinkantis šunims su jautriu skrandžiu ir turintiems odos problemų.

Privalumai:

  • Sudėtyje yra tik vienas gyvūninės kilmės baltymų šaltinis - ėriena.
  • Ėriena ir ryžiai yra gerai virškinamų baltymų, angliavandenių ir inulino šaltinis, palaikantis sveiką virškinimą.
  • Omega 3, Omega 6, biotinas ir cinkas padeda išlaikyti sveiką odą ir blizgantį kailį. .

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Ėriena 17%, kukurūzų baltymai, visos kukurūzų dalys, ryžiai 14%, dehidratuoti ėrienos baltymai, dehidratuoti žirniai 4%, kukurūzų miltai, mineralai, hidrolizuotos mielės, runkelių minkštimas, lignoceliuliozė, žuvų taukai, cikorijų inulinas 0,4%.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 25%; žali riebalai 17%; žalia ląsteliena 2,7%; žali pelenai 7,2%; omega 3 0,45%; omega 6 2,7%.

Priedai, kg: Vitaminas A 27000 TV; Vitaminas D3 1200 TV; Vitaminas E 500 mg; Vitaminas C 70 mg; biotinas 0,3 mg; geležies (II) sulfato monohidratas 260 mg, Kalio jodidas 1,9 mg, Vario sulfato(II) pentahidratas 33 mg, Mangano sulfato monohidratas 123 mg, Cinko sulfato monohidratas 433 mg, Natrio selenitas 0,2 mg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasAdvance
KodasADV0015

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisDidelėms veislėms
Vidutinėms veislėms
Baltymų šaltinisĖriena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje