Josera Josidog Regular sausas maistas šunims, 15 kg

32,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: JOS0048
Aprašymas

Josera Josidog Regular sausas maistas šunims. Skirtas visų veislių suaugusiems, normalaus aktyvumo šunims. Visavertis maistas užtikrina, kad augintinis kasdieną gautų reikiamas maistines medžiagas. Sudėtyje nėra glitimo, sojos, cukraus, pieno produktų, dažiklių, kvapiklių ir konservatų.

Privalumai:

  • Tinka suaugusiems, normalaus aktyvumo šunims.
  • Lengvai virškinamas ir gausus vertingų maistinių medžiagų.
  • Be dirbtinių produktų: dažiklių, kvapiųjų medžiagų ar konservantų.
  • Sudėtyje nėra glitimo, pridėtinės sojos, pieno produktų.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: viso grūdo kukurūzai, džiovinti paukščių baltymai, paukščių riebalai, cukrinių runkelių miltai, mėsos ir kaulų miltai, hidrolizuoti gyvūninės kilmės baltymai, mineralai, maltos cikorijų šaknys, džiovinta Naujosios Zelandijos žaliųjų moliuskų (Perna canaliculus) mėsa.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 25%, žali riebalai 15%, žalia ląsteliena 2.6%, žali pelenai 8%, kalcis 2.1%, fosforas 1.2%.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasJosera
KodasJOS0048

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisPaukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje