Josera Optiness sausas maistas šunims, 15 kg

45,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: JOS0049
Aprašymas

Josera Optiness sausas maistas šunims. Ypač gerai toleruojamas ir lengvai virškinamas pašaras, aprūpinantis organizmą visomis reikalingiausiomis medžiagomis. Aukštos kokybės ėriena ir angliavandeniai garantuoja augintinio toleranciją šiam pašarui. Sumažintas baltymų kiekis lengvina vidaus organų veiklą.

Privalumai:

  • didesnės granulės vidutinio dydžio ir dideliems šunims;
  • sumažintas baltymų kiekis lengvina organų veiklą;
  • L-karnitinas ir taurinas gerina širdies ir kraujagyslių veiklą;
  • vertingos riebalų rūgštys ir biotinas užtikrina sveiką odą ir žvilgantį kailį.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: sausi paukštienos baltymai; ryžiai; miežiai; džiovintos bulvės; cukrinių runkelių miltai; paukštienos riebalai; sausi ėrienos baltymai; hidrolizuoti paukštienos baltymai; mineralai; cikorijos miltai; džiovinta Naujosios Zelandijos žaliųjų moliuskų (Perna canaliculus) mėsa.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 22%, žali riebalai 12%, žalia ląsteliena 3%, žali pelenai 7%, kalcis 1.5%, fosforas 1%.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasJosera
KodasJOS0049

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisDidelėms veislėms
Vidutinėms veislėms
Baltymų šaltinisPaukštiena
Ėriena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje