Club 4 Paws Dental Sticks skanėstai didelių veislių šunims, 117 g

1,59 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: CLUB020
Aprašymas

Club 4 Paws Dental Sticks skanėstai didelių veislių šunims. Specialios formos lazdelės padeda palaikyti šunų burnos higieną. Skanėstai valo dantų apnašas ir gali padėti sumažinti dantų akmenų susidarymą. Pakuotėje yra 3 lazdelės. Dantų priežiūros lazdelės yra efektyviausios naudojant kasdien. Vidutinis kietumas yra idealus šunims, kurie negali kramtyti kietų skanėstų dėl dantų problemų ar amžiaus. Dėl puikaus skonio ir kvapo lazdelės yra idealus skanėstas.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Augalinės kilmės produktai, grūdai, mėsa ir gyvulinės kilmės produktai (8 % paukštiena), augalinių baltymų ekstraktai, mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai – 17 %, žali riebalai – 2,5 %, žali pelenai – 7,0 %, neapdorota ląsteliena – 2,0 %, drėgmė – 19 %.

Technologiniai priedai: konservantai.

Šėrimo rekomendacija

Duokite pagal poreikį tarp pagrindinių šėrimų. Jūsų šuo visada turi turėti šviežio vandens atsigerti. Nenaudoti kaip maisto pakaitalo.

Laikymo sąlygos: Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. 

Savybės

Pakuotėje: 3 vnt

Svoris: 117 g

Papildoma informacija
Prekės ženklasClub 4 Paws
KodasCLUB020

Charakteristikos

Baltymų šaltinisPaukštiena
Įvairi mėsa

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje