Pharmacross dMega3 papildai šunims ir katėms, N80

44,99 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Prekės kodas: PHAR002
Aprašymas

Pharmacross dMega3 koncentruotas Omega3 papildas sveikai šunų ir kačių odai ir kailiui palaikyti. dMega3 minkštos gelio kapsulės yra skirtos šunims ir katėms, nukentėjusiems nuo Atopinio Dermatito (AD) ir nuo visų odai sukeltų antrinių ligos požymių: odos uždegimo, niežulio, pleiskanų bei didelio plaukų slinkimo. dMega3 minkštos gelio kapsulės, kurių pagrindą sudaro išgryninti žuvų taukai Omega 3 (350 mg EPA ir 50 mg DHA – 500 mg kapsulėje). Unikalus Omega 3 riebiųjų rūgščių kiekis leidžia kontroliuoti odos uždegimą ir niežėjimą. Vienintelė šunų ir kačių kapsulė su žuvies želatinos danga. Kapsulės sukurtos pagal EBVM naujausiųs tyrimus. Be sunkiųjų metalų, toksinų, A ir D vitaminų bei trigliceridų. Papildas saugus ir veiksmingas - patvirtinta kontroliuojamame veterinarijos tyrime.

Vartojimo instrukcija

Prieš vartojant šį papildą rekomenduojame pasitarti su veterinarijos gydytoju.

Šunims ir katėms iki 8 kg svorio  1 kapsulė per dieną, sveriantiems tarp 8-16kg – 2 kapsulės per dieną, sveriantiems 16-24 kg – 3kapsulės per dieną, sveriantiems virš 24 kg – 4 kapsulės per dieną. Rekomenduojama naudoti valgio metu arba po valgio. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Sudedamosios dalys

500 mg išgrynintų žuvų taukų, kurių minimalus kiekis 90% Omega-3 (70% EPA (eikozapentaeno Rūgštis) ir 10% DHR (dokozaheksaeno rūgštis)).

Padengimas: žuvies želatina 121,99 mg, glicerinas 51,01 mg.

Technologiniai priedai / kg: tokoferolių ekstraktai iš augalinių aliejų 2970 mg.

Vidutinė maistinė ir energetinė vertė: angliavandeniai: 0,05 g, baltymai: 0,11 g, riebalai: 0,50 g, energetinė vertė: 5,0 kcal (21 kJ), drėgmė – <1%, žalieji pelenai – 2,3%, žalioji ląsteliena – 1,5%.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Pakuotėje yra 80 kapsulių.

Papildoma informacija
Prekės ženklasPharmacross
KodasPHAR002

Charakteristikos

Papildų paskirtisKailiui ir odai

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje