Pharmacross EnteroImmune papildai šunims ir katėms, N100

75,99 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Prekės kodas: PHAR003
Aprašymas

Pharmacross EnteroImmune papildai šunų ir kačių virškinimo trakto sveikatai. EnteroImmune ™ yra išskirtinis ir vienetinis papildas, skirtas palaikyti sveiką ir stabilią šunų ir kačių virškinimo trakto būklę. Tai puikus produktas, norint atstatyti žarnyno mikroflorą po ligų. EnteroImmune ™ yra skirtas mitybos atstatymui, sveikimui šunims ir katėms. Produktas padeda atstatyti mikroflorą žarnyne ir gali būti naudojamas po gydymo medikamentais, esant sveikimo stadijoms ar ligoms – viduriavimui, gydymui antibiotikais, virškinimo trakto sutrikimams, kuriuos sukelia bakterijos, virusai ar parazitai.

Produktas priklauso PARNUT kategorijai. Daugumoje rinkoje esančių produktų sudėtyje yra tik probiotikai, prebiotikai arba jų deriniai (simbiotikai), siekiant pagerinti mikrobiomą. EnteroImmune™ sudėtyje esančio Immunity Complex™ dėka, taip pat pagerinama imuninė sistema, kuri vaidina svarbų vaidmenį palaikant sveiką žarnyną, žinant, jog didžioji dalis imuninės sistemos komponentų yra šuns žarnyne. Immunity Complex™ yra išskirtinė Pharmacross sukurta formulė, kurios sudėtyje yra laktoferinas ir nukleotidai, padidinantys kačių ir šunų imuninės sistemos aktyvumą.

Papildo sudėtinės dalys pasižymi šiomis savybėmis:

  • Laktoferinas: Antibakterinis ir antivirusinis veikimas, imunostimuliatorius, sumažina E.Coli ir Cl. perfringens.
  • Nukleotidai: 40% minimalus kiekis 5-monofosfato, gastro apsauga (gleivinės augimas), tiesioginis poveikis išsaugojant žarnyno barjero vientisumą, greitas žarnyno atsistatymas po badavimo, infekcijos, baltymų trūkumo, padidėjusių IgG, IgA, IgM lygis – limfocitų gausa.
  • Krekenos: šaltinis imunoglobulinų, energijos bei gastro apsauga. Efektyviai sutvarko pažeistą skrandžio gleivinę, didina skaičių Lactobacillus spp.
  • Enterococcus Faecum: probiotikas, kuris geriausiai „žino“, kada jam būti efektyviausiu, stabilizuojant žarnyno florą.

Vartojimo instrukcija

Šunims ir katėms kiekvienam 10 kg svorio 1 tabletė per dieną. Rekomenduojama naudoti valgio metu arba po valgio. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Sudedamosios dalys

Mielių produktai (12.1.12, laisvieji nukleotidai min. 40%), krekenų milteliai (8.6.1), mielės (alaus mielės 12.1.5), dikalcio fosfatas (11.3.1), organinės rūgšties magnio druskos (11.2.10), pieno produktai (8.7.1, laktoferinas 2,5%), maltodekstrinas (13.3.6), hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (9.6.1).

Technologiniai priedai / kg: žarnyno mikrofloros stabilizatoriai (mikroorganizmai) 50 000 mg (4b1707-Enterococcus Faecum DSM 10663/NCIMB 10415, (3.5×1010 UFC/g), E460 mikrokristalinė celiuliozė, E551b koloidinis silicio dioksidas 20 000 mg.

Analitinės medžiagos: žali baltymai – 43,78%, žali riebalai – 1,49%, žalieji pelenai – 13,47%, žalioji ląsteliena – 16,90%.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Pakuotėje yra 100 tablečių.

Papildoma informacija
Prekės ženklasPharmacross
KodasPHAR003

Charakteristikos

Papildų paskirtisVirškinimui ir žarnynui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje