Pharmacross PuppImmune papildai šuniukams ir kačiukams

24,99 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Pakuotė
  • 90 g

Prekės kodas: PHAR004
Aprašymas

Pharmacross PuppImmune papildai šuniukams ir kačiukams. Padeda palaikyti efektyvesnį imuniteto atsaką į patogenus ir pagerinti nujunkytų šuniukų ir kačiukų imunitetą. Su PuppImmune™ šuniukai ir kačiukai bus apsaugoti nuo pirmų gyvenimo žingsnių. PuppImmune™ yra papildas, kuriame yra Immunity Complex ™ (laktoferinas ir nukleotidai). PuppImmune yra skiriamas netinkamos mitybos, streso atvejais (pvz.: laktacijos, periodas prieš vakcinaciją), esant bakterinėms, parazitinėms ar virusinėms infekcijoms (pvz.: piodermija, parvo virusas, demodikozė, giardazė).

Sudėtyje esantis laktoferinas vaidina svarbų vaidmenį imuninės sistemos gynyboje. Jis atlieka įvairias funkcijas (žinomiausias laktoferino vaidmuo yra geležies surišimas) biologinėse sistemose ir yra laikomas svarbiu įgimtu gynybos baltymu dėl savo antimikrobinio ir imunomoduliacinio poveikio.

Šuniukų imuninė sistema yra subrendusi maždaug nuo šešių mėnesių amžiaus, todėl netrukus po gimimo šuniukams gresia didelė infekcinių ligų rizika. Ankstyvame amžiuje naujagimius šuniukus saugo motininiai antikūnai. Mažėjant motinos antikūnų kiekiui, nepakanka jų apsaugoti nuo infekcijų, kol vis dar nėra aktyvaus imuniteto. Šis kritinis laikotarpis, kai šuniukai yra jautrūs infekcijoms, yra žinomas kaip „imuninė skylė“. Pharmacross rekomenduoja naudoti PuppImmune nuo nujunkymo iki 6 mėnesių amžiaus.

Vartojimo instrukcija

Rekomenduojama norma šunims ir katėms - 1 arbatinis šaukštelis kiekvienam 2,5 kg augintinio svorio. Duoti sumaišant su maistu. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Sudedamosios dalys

Maltodekstrinas (13.3.6), mielių produktai (12.1.12, laisvieji nukleotidai min. 40%), mielės (alaus mielės 12.1.5), pieno produktai (8.7.1, laktoferinas 1,25%), hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (9.6.1).

Technologiniai priedai / kg: E551b koloidinis silicio dioksidas 10000 mg.

Analitinės medžiagos: žali baltymai – 39%, žali riebalai – 3,5%, žalieji pelenai –8,24%, žalioji ląsteliena – 6,90%.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasPharmacross
KodasPHAR004

Charakteristikos

Papildų paskirtisImuninei sistemai
Jauniems

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje