Blue Pet Co GoActive papildai šunų sąnariams ir raumenims, vištienos skonio, 270 g

23,99 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Prekės kodas: BLUE001
Aprašymas

Blue Pet Co GoActive papildai šunų sąnariams ir raumenims, vištienos skonio. Puikaus skonio kramtukai pasižymi išskirtinumu, nes sudėtyje yra PhyCoidan™ (100% laukiniai Airijos jūros dumbliai – fukoidai), kurie gali padėti palaikyti mobilius ir lanksčius sąnarius bei raumenų sveikatą. Jūros antioksidantai gali padėti neutralizuoti laisvuosius radikalus visų amžių ir veislių šunims. Kartu su antioksidantais, mineralais ir vitaminais gali padėti palaikyti jungiamąjį bei kremzlinį audinius mobilius, kad kiekvienas žingsnis būtų lengvas.

Savybės:

  • Mobilių ir lanksčių sąnarių sveikatai palaikyti;
  • Raumenų sveikatai palaikyti;
  • Gali padėti palaikyti jungiamąjį bei kremzlinį audinius, kad kiekvienas žingsnis būtų lengvas;
  • Vištienos skonio;
  • Be skonio stipriklių, dažiklių ir konservantų.

Pagrindiniai ingredientai viename kramtuke (3 g):

  • PhyCoidan™ (jūros dumblių miltai) – 76 mg.

Aukščiausios kokybės ingredientai:

  • PhyCoidan™ kompleksas, išgautas iš 100% airiškų Fucus vesiculosus jūros dumblių, praturtintas funkciniu polisacharidu Fucoidan, natūraliais antioksidantais jūriniais polifenoliais, vitaminais ir mineralais. Kartu jie palaiko mobilumą, lankstumą, sąnarių ir raumenų sveikatą;
  • Vitaminas C yra galingas antioksidantas, kuris palaiko laisvuosius radikalus ir skatina sveiką odos būklę. Gerina judėjimą šunims, kurių sąnariai sustingę ir skaudantys;
  • Vitaminas D3 vaidina esminį vaidmenį raumenų augimui ir vystymuisi bei raumenų susitraukimų reguliavimui.

Vartojimo instrukcija

  • Iki 15 kg – 1 kramtukas per dieną;
  • nuo 16 – 30 kg – 2 kramtukai per dieną;
  • nuo 30 kg – 3 kramtukai per dieną.

Tinka 8 savaičių ir vyresniems šunims. Netinka nėščioms ir žindančioms kalytėms.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad augintinis visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: žirniai, dehidratuota vištiena (18%), avižų kruopos, linų sėmenys, augalinis (ne palmių) glicerinas, gliukozės sirupas, hidrolizuotos vištų kepenėlės, jūros dumblių milteliai (3g, kramtuke yra PhytoCoidan 76mg), monokalcio fosfatas, kalcio karbonatas, melasa.

Priedai/kg: maistiniai priedai: vitaminas C 6700mg, vitaminas D3 700mg, mikroelementų junginiai: cinko sulfato monohidratas 621mg, antioksidantai: tokoferolių ekstraktas iš augalinio aliejaus.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 18,20%, žali riebalai 6,07%, žalia ląsteliena 2,9%, žali pelenai 6%. ME – 329kcal/100g.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Skonis: vištienos

Kiekis: 270 g (90 vnt. kramtukų)

Papildoma informacija
Prekės ženklasBlue Pet Co
KodasBLUE001

Charakteristikos

Papildų paskirtisSąnariams ir kaulams

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje