Vet's Best Puppy Dental Care Kit dantų priežiūros rinkinys

11,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: VET0014
Aprašymas

Vet‘s Best Puppy Dental Care Kit dantų priežiūros rinkinys: dantų pasta + silikoninis dantų šepetėlis (maunamas ant piršto).

Vet‘s Best Puppy dantų pasta šuniukams padeda palaikyti augintinio burnos higieną, padeda išvengti apnašų ir akmenų susidarymo, palaiko gaivų burnos kvapą. Sudėtyje esantys pipirmėčių, gvazdikėlių, ramunėlių ir levandų aliejai padeda nuraminti sudirgusias augintinio dantenas, dantų keitimosi laikotarpiu. Tinka naudoti šuniukams nuo 12 sav. iki 3 metų amžiaus. Komplekte esantis silikoninis dantų šepetėlis efektyviai valo kiekvieną dantį ir masažuoja dantenas.

Savybės:

  • Padeda išvengti apnašų ir akmenų susidarymo;
  • Nuramina sudirgusias dantenas, dantų keitimosi laikotarpiu;
  • Palaiko gaivų burnos kvapą;
  • Sudėtyje yra pipirmėčių, gvazdikėlių, ramunėlių ir levandų aliejų;
  • Be dirbtinių dažiklių ir skonio stipriklių;
  • Silikoninis šepetėlis efektyviai valo dantis ir masažuoja dantenas.

Naudojimo instrukcija

Supažindinkite augintinį su dantų pastos kvapu ir skoniu. Dantų pastą galite naudoti dviem būdais:

  • Užtepkite dantų pastos tiesiai ant dantenų per visą dantenų liniją. Masažuokite dantenas pirštais iš nasrų išorinės pusės.
  • Užtepkite nedidelį kiekį dantų pastos ant silikoninio šepetėlio. Valykite dantis sukamaisiais judesiais ir masažuokite dantenas.

Masažuojant sumažinsite jautrumą ir nuraminsite sudirgusias dantenas. Saugu nuryti, nereikia nuskalauti.

Priemonę naudokite 3-4 kartus per savaitę. Geriausiam rezultatui pasiekti, augintinis turėtų negerti ir nevalgyti 30 min. prieš ir po dantų valymo. Valykite augintinio dantis reguliariai, kad užtikrintumėte tinkamą higieną ir apsaugotumėte nuo apnašų ir akmenų susidarymo.

Svarbu: Naudoti tik gyvūnams. Vengti patekimo į akis. Produktas nėra vaistas. Nenaudoti gyvūno nėštumo laikotarpiu. Pasirūpinkite, kad augintinis visada turėtų geriamo vandens.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Purified Water, Glycerine, Xantan Gum, Polyoxyethylene (20)-sorbitan monooleate, Vitamin C, Citric Acid, Sodium Bicarbonate, Vitamin E, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Peppermint Oil, Clove Leaf Oil, Chamomile Oil, Lavender Oil.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Dantų gelio kiekis: 100 g

Komplektacija: Vet‘s Best Puppy dantų pasta ir silikoninis dantų šepetėlis (maunamas ant piršto).

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasVet's Best
KodasVET0014

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje