Show Tech Twist & Cling šukos-grėblys besisukančiais dantukais, 11 cm

8,79 € 10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 27STE016
Aprašymas

Show Tech Twist & Cling šukos-grėblys besisukančiais dantukais, skirtas sąvėloms ir pokaliui šukuoti. Šukų dantukai šukuojant sukasi apie savo ašį bei amortizuoja, prisitaikydami prie augintinio kūno linkių. Tokiu būdu šukuoti galima labai arti odos jos nežeidžiant ir nedirginant. Besisukantys dantukai lengvai slysta net ir labai tankiu kailiui, jo nepeša, nekelia gyvūnui skausmo bei diskomforto. Ergonomiško dizaino T-formos rankena, padengta neslystančia danga, sumažina rankos bei riešo sąnario nuovargį.

Naudojimo instrukcija

Show Tech Twist & Cling šukomis-grėbliu šukuokite gyvūno kailį plaukų augimo kryptimi, kol iššukuosite pokailį ar susidariusias sąvėlas. Sunkiai įveikiamoms sąvėlos atskirti, kartu galite naudoti sąvėlų pjaustyklę. Įrankis yra skirtas sąvėloms iššukuoti. Siekiant išvengti sąvėlų susidarymo, reguliariai maudykite augintinį, naudokite kondicionierių ir šukuokite kailį kiekvieną dieną.

Savybės

Rankenos ilgis: 16 cm

Darbinės dalies plotis: 11.2 cm

Tarpai tarp dantukų: 2 mm

Dantukų ilgis: 2.8 cm

Dantukų skaičius: 20 vnt

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas27STE016

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje