Frank's Universal minkštas šepetys šunims, L

12,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 25FRA005
Aprašymas

Frank's Universal Grande de Luxe minkštas šepetys šunims. Klasikinis, Vokietijoje sukurto dizaino šepetys yra itin populiarus ir pripažintas šunų augintojų bei profesionalų. Frank's Universal Grande de Luxe minkštas šepetys yra skirtas visiems, netrumpaplaukių veislių šunims. Šepečio darbinė dalis yra šiek tiek lenkta, o adatėlės plonos ir lanksčios, todėl šepetys labiausiai tinka kasdienei plono, lengvai pažeidžiamo ir ilgo kailio šunų priežiūrai. Nėra tinkamas šukuoti itin susivėlusį kailį. Puikiai tinka jaunų šunų, vyresnio amžiaus ir kitų jautrios odos šunų kailio priežiūrai.

Šunų šukavimo rekomendacijos

Frank's Universal minkštas, L dydžio šepetys yra rekomenduojamas plono ir ilgo kailio, didelių veislių šunims arba didelėms zonoms šukuoti. Mažų ar vidutinių veislių šunims yra rekomenduojama rinktis M dydžio šepetį.

Ilgaplaukiai šunys: švelniai šukuokite lengvais, ilgais judesiais nuo šaknų iki pat plaukų galiukų, kad išvengtumėte plaukų lūžinėjimo ir elektrinimosi. Norint pasiekti geriausią rezultatą, šukuokite kailį sluoksniais. Pradėkite nuo apatinio, atskirto sluoksnio, ranka prilaikydami viršutinius, nešukuotus plaukus. Šukuokite dalindami po sluoksnį, kol iššukuosite visą kailį.

Garbanoti šunys: šukuokite plaukų augimo kryptimi, tuomet šukuokite prieš plaukų augimo kryptį, lengvais, ilgais judesiais.

Šiurkščiaplaukiai šunys: šukuokite plaukų augimo kryptimi, tuomet šukuokite prieš plaukų augimo kryptį, jei norite pašalinti sąvėlas ir negyvus plaukus.

Po šukavimo šepečiu, retomis šukomis patikrinkite ar neliko sąvėlų.

Džiovinant šukuokite lengvais, ilgais judesiais plaukų augimo kryptimi ir prieš palukų augimo kryptį. Šukuokite lėtai, kad išvengtumėte kailio elektrinimosi. Jei kailis yra itin susivėlęs, iššukuokite sąvėlas kartu naudojant Show Tech Mat Buster sąvėlų pjaustyklę. Siekiant išvengti sąvėlų susidarymo, reguliariai maudykite augintinį, naudokite kondicionierių ir šukuokite kailį kiekvieną dieną.

Savybės

Dydis: L

Rankenos ilgis: 11 cm

Adatėlių ilgis: 1.5 cm

Visas ilgis: 19 cm

Plotis: 10.5 cm

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasOscar Frank Universal
Kodas25FRA005

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje