Puller žaislas šunims Micro, 12.5 cm

7,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: PULL005
Aprašymas

Puller žaislas šunims Mini. Tai inovatyvus, kinologų sukurtas žaislas, skirtas treniruotėms. Žaislo rinkinį sudaro 2 vnt. žiedų. Dėl šios unikalios koncepcijos, žaislas pelnė pripažinimą tarp dresuotojų ir šunų šeimininkų. Šis metodas padidina treniruotės intensyvumą ir stiprina ryšį tarp augintinio ir šeimininko.

Micro dydžio žaislas yra skirtas mažų ir miniatiūrinių veislių šunims iki 5 kg svorio ir jauniems šuniukams (1.5 mėn. amžiaus). Pagamintas iš minkštos, netoksiškos ir labai patvarios medžiagos. Žaislas suteiks ilgas valandas smagių žaidimų!

Privalumai:

  • Lengvas – žaidžiant ar treniruojantis, žaislas neišvargina augintinio per greitai. Puikiai tinka vyresnio amžiaus ar jauniems augintiniams.
  • Neskęsta – pagamintas iš EVA medžiagos, žaislas neskęsta. Puikiai tinka aktyviems žaidimams vandenyje.
  • Bekvapis - nepalieka specifinio kvapo ant rankų ir neblaško šuns dėmesio žaidimo/treniruotės metu. Saugu žaisti su vaikais.
  • Nekenksmingas ir saugus – žaislas yra minkštas ir elastingas. Sukurtas saugiems žaidimams, nepažeidžiant dantų ar dantenų.

Puller Micro tinka: pinčeriams, čihuahua, pomeranijos špicams, Maltos bišonams, ši cu, jorkšyro terjerams, ir kt.

Dėmesio! Žaislas yra pagamintas iš EVA medžiagos, kuri yra minkšta ir elastinga. Dėl medžiagos savybių, ant žaislo lieka šunų dantų žymės, tai nekenkia žaislo patvarumui. Žaislas yra skirtas mėtymo ir traukimo aktyviems žaidimams kartu su šeimininku. Netinka savarankiškiems žaidimams ar kramtymui. Nepalikite augintinio be priežiūros. Laikantis naudojimo rekomendacijų, žaislas tarnaus ilgai.

Savybės

Dydis: Mini

Skersmuo: 12.5 cm

Storis: 1.5 cm

Svoris 1 vnt.: 15 g

Pakuotėje: 2 vnt

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasPuller
KodasPULL005

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje