Floss Boss virvinis žaislas šunims, 30 cm

3,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: FLOS002
Aprašymas

Floss Boss virvinis žaislas šunims. Tinka mėtymo ir gaudymo, tempimo žaidimams ar augintiniui žaisti savarankiškai. Virvės galuose esantys mazgai leidžia virvę tvirtai suimti bei įsikasti augintiniui. Iš 100% natūralios medvilnės pagamintas žaislas yra patvarus ir saugus. Žaidžiant virviniu žaislu, virvės gijos padeda nuvalyti apnašas nuo dantų ir dantenų, jas masažuoja. Specialios technologijos pagalba supintoje virvėje naudojamos tik vientisos siūlų gijos, dėl to virvė yra itin standi ir tvirtesnė, nei dauguma įprastinių virvių rinkoje. Negana to, virvė pagaminta iš perdirbtų medžiagų, todėl žaislas yra draugiškas aplinkai.

Virviniai žaislai yra svarbūs sveikai augintinių dantų higienai palaikyti. Virvės gijos gali padėti išvalyti įprastu dantų šepetuku sunkiai pasiekiamas vietas, tokias kaip tarpdančiai. Ant nevalomų ar blogai valomų dantų kaupiasi apnašos, kurios susikaupia ir sukietėja į dantų akmenis. Apnašos ir dantų akmenys gali sukelti ėduonį bei dantenų ligas. Reguliarūs žaidimai virviniais žaislais padeda nuvalyti apnašas nuo dantų, užkerta kelią akmenų susidarymui.

Privalumai:

  • Pagamintas iš natūralios medvilnės;
  • Saugus, perdirbtas ir tvarus;
  • Padeda nuvalyti dantų apnašas.

Svarbu: Nepalikite augintinio be priežiūros. Žaislas nėra nesunaikinamas. Pažeistą žaislą pakeiskite nauju.

Savybės:

Ilgis: 30 cm

Storis: 2.5 cm

Svoris: 135 g

Kiekis: 1 vnt

Papildoma informacija
Prekės ženklasFloss Boss
KodasFLOS002

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje