NordicPet sušokantis medžio drožlių kraikas katėms, 10 l

9,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: NORD001
Aprašymas

NordicPet sušokantis medžio drožlių kraikas katėms. Natūralus sušokantis medžio kraikas katėms. Galima nuleisti į tualetą.

NordicPet natūralus ir aplinkai saugus kraikas katėms yra gaminamas iš perdirbto medienos pluošto, todėl yra kompostuojamas ir visiškai saugus tiek Jūsų katei, tiek namų aplinkai. Dėl itin didelio sugeriamumo šis aukščiausios kokybės medžio kraikas sugeria iki 7 kartų daugiau skysčių pagal tūrį, todėl Jūsų katės pėdutės visą laiką išlieka sausos ir švarios. NordicPet medžio kraikas katėms neutralizuoja kvapus, suteikia gaivų, natūralios medienos kvapą. Dėl savo unikalios formulės kraikas lengvai sušoka į kietus gumulėlius, todėl jo valymas labai greitas ir paprastas.

Skirtingai nei daugelyje kitų kraikų, NordicPet medžio kraiko sudėtyje nėra silikagelio, bentonito ar molio, taip apsaugant Jūsų augintinio kvėpavimo takus nuo potencialiai pavojingų šių medžiagų dulkių. NordicPet natūralus kraikas yra pagamintas iš perdirbtų, FSC sertifikuotų medienos likučių, kurie padeda išsaugoti tūkstančius medžių. Be to, šis kačių kraikas yra kompostuojamas ir biologiškai skaidus, todėl naudodami šį kraiką padedate sumažinti taršą.

Naudojimas

Dėžutės pripildymas: į katės dėžutę įpilkite apie 5 cm NordicPet natūralaus sušokančio medžio kraiko.

Panaudoto kraiko pašalinimas: naudodami samtelį kasdien pašalinkite sušokusio kraiko gumulėlius ir ekskrementus. Išmeskite kraiką į organinių atliekų konteinerį arba kompostuokite. Į tualetą galima nuleisti tik pavienius gumulėlius.

Pakartotinis dėžutės pripildymas: po 4-6 savaičių pakeiskite visą kraiką ir išvalykite katės dėžutę, įpilkite į ją panašų kiekį švaraus kraiko.

Savybės

Kiekis: 10 l

Papildoma informacija
Prekės ženklasNordic Pet
KodasNORD001

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje