NordicPet sušokantis augalinio pluošto kraikas katėms, Kaina
NordicPet sušokantis augalinio pluošto kraikas katėms, 5 l
  • Išparduota
NordicPet sušokantis augalinio pluošto kraikas katėms, Kaina
NordicPet sušokantis augalinio pluošto kraikas katėms, 5 l

NordicPet sušokantis augalinio pluošto kraikas katėms, 5 l

5,19 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Išparduota
Prekės kodas: NORD002
Aprašymas

NordicPet sušokantis augalinio pluošto kraikas katėms. Natūralus sušokantis vienmečių augalų pluošto kraikas katėms. Galima nuleisti į tualetą.

Palengvinkite savo katės higieną su NordicPet sušokančiu vienmečių augalų pluošto kraiku. Šis pažangus kraikas katėms gaminamas iš technologiškai išgrynintų augalinių pluoštų, kurie sugeria net iki 7 kartų daugiau skysčių pagal tūrį ir dar efektyviau neutralizuoja nemalonius kvapus. Šių savybių dėka galite mėgautis malonia ir bekvape gyvenamąja aplinka. Dėl unikalios tekstūros NordicPet kraikas yra lengvai susemiamas ir ypatingai švelnus Jūsų augintinių pėdutėms. Dėl išskirtinių fizinių savybių, tokių kaip puikus drėgmės sugeriamumas, kraiko užtenka daug ilgiau.

Kraiko sudėtyje nėra silikagelio, bentonito ar molio – taip apsaugomi Jūsų augintinio kvėpavimo takai nuo potencialiai pavojingų šių medžiagų dulkių. NordicPet produktas katėms gaminamas iš kasmet atsinaujinančių vienmečių augalų pluošto. Dėl kraiko 100 % natūralumo, jis yra kompostuojamas ir biologiškai skaidus – suyra per 8 savaites, asimiliuojasi su natūralia aplinka, nepalikdamas planetoje jokių pėdsakų.

Naudojimas

Dėžutės pripildymas: į švarią ir sausą katės dėžutę pripilkite apie 5 cm kraiko.

Panaudoto kraiko išvalymas: panaudotą kraiką kompostuokite arba meskite į organinių atliekų konteinerį. Į tualetą galima nuleisti tik atskirus gumulėlius.

Dėžutės išvalymas: katei pasinaudojus dėžute, išvalykite visus sušokusius gumulėlius. Siekdami užtikrinti kuo geresnę higieną, kasdien pašalinkite sušokusio kraiko gumulėlius bei ekskrementus.

Pakartotinis dėžutės pripildymas: po 4-6 savaičių pakeiskite visą kraiką ir išvalykite katės dėžutę, įpilkite į ją panašų kiekį švaraus kraiko.

Savybės

Kiekis: 5 l

Papildoma informacija
Prekės ženklasNordic Pet
KodasNORD002

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje