Show Tech+ Romance 2in1 šampūnas

10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 300 ml
  • 5 l

Prekės kodas: 41STP001
Aprašymas

Show Tech+ Romance 2in1 šampūnas šunims ir katėms. Šampūnas atgaivina išsausėjusį ir gyvybingumą praradusį kailį. Taip pat atstato natūralų drėgmės balansą bei pamaitina nepalikdamas kailio riebaus. Kailis atgauna sveiką išvaizdą, tampa lengvai šukuojamas. Tinka visų spalvų ir kailio tipų augintiniams.

Kruopščiai atrinktoje šampūno sudėtyje yra kaštonų ekstrakto bei rapsų, kokosų ir ricinų aliejų. Šie augalinės kilmės kondicionieriai padeda iššukuoti sąvėlas, atstatyti sausus bei pažeistus plaukus. Atgaivintą kailį taip pat lengviau kirpti. Sudėtyje esantys kailį maitinantys ir drėkinantys aliejai skatina plaukų augimą. Taip pat, Show Tech+ Romance šampūnas yra praturtintas multivitaminų (vitaminai A, B, E, F, H) kompleksu, kurie yra esminiai, norint turėti sveiką odą ir pamaitintą kailį. Vitaminai taip pat skatina plaukų augimą.

Show Tech+ Romance šampūnas yra koncentruotas, stipriai putoja ir intensyviai valo kailio nešvarumus. Nors šampūnas giliai valo, tačiau yra itin švelnus ir nedirgina jautrios odos. Šampūnas skaniai kvepia ir palieka saldų gėlių kvapo aromatą.

Savybės:

  • Šampūnas ir kondicionierius viename;
  • Skirtas sausam ir gyvybingumą praradusiam kailiui;
  • Sudėtyje esantys rapsų, kokosų ir ricinų aliejai maitina kailį ir suteikia gyvybės;
  • Sudėtyje esantis kaštonų ekstraktas atstato pažeistus plaukus, juos lengviau šukuoti;
  • Šampūnas praturtintas multivitaminų kompleksu (vitaminai A, B, E, F, H);
  • Drėkina, sumažina sąvėlų susidarymą.

Naudojimo instrukcija

Šis šampūnas yra profesionali koncentruota priemonė, kurią prieš naudojimą reikia atskiesti.

Rekomenduojamas skiedimas: 1:20

Atskieskite 1 dalį šampūno su 20 dalių šilto vandens. Skiedžiant, gerai sumaišykite su vandeniu. Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Pilkite praskiestą šampūną ir gerai įmasažuokite į kailį, kol susidarys gausios, tolygios putos. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Jei reikia, pakartokite.

Svarbu: saugokite, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas41STP001

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisDrėkina ir maitina
Lengvina šukavimą
Universalus

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje