Show Tech Dry Shampoo sausas šampūnas, 100 g

9,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 41STE024
Aprašymas

Show Tech Dry Shampoo sausas šampūnas šunims ir katėms su vitaminu PP. Šampūnas-pudra puikiai tinka augintiniams, kurie nemėgsta maudymo procedūrų (jauni augintiniai, senjorai ar katės). Taip pat sausas šampūnas itin tinka situacijoms, kai nėra galimybės išmaudyti augintinio. Galima naudoti nedidelėms zonoms valyti, kai nenorima šlapinti viso gyvūno. Taip pat puikiai tinka norint atšviežinti kailį tarp maudymų. Malonaus levandų aromato šampūną yra itin lengva ir patogu naudoti. Šampūnas valo nešvarumus, naikina blogus kvapus ir palieka purų, lengvai šukuojamą kailį. Sudėtyje esantis vitaminas PP maitina kailį ir odą. Tinka naudoti visų spalvų ir kailio tipų augintiniams.

Naudojimo instrukcija

Naudoti ant sauso augintinio kailio. Užberkite pudros ant kailio, gerai įmasažuokite ir iššukuokite pudros perteklių. Šampūno-pudros nereikia išskalauti.

Svarbu: saugokite, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 100 g

Kvapas: levandų

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas41STE024

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisUniversalus

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje