Show Tech Bright & Clean šampūnas, 5 l

29,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 41STE032
Aprašymas

Show Tech Bright & Clean šampūnas šunims. Profesionaliam naudojimui sukurtas šampūnas giliai ir efektyviai valo kailio nešvarumus, nemalonius kvapus ir anksčiau naudotos kosmetikos likučius. Taip pat padeda atkurti ir atstatyti natūralią kailio spalvą, suteikia žvilgesio ir palieka malonų aromatą. Sudėtyje esantis glicerinas drėkina ir puoselėja augintinio kailį, bei maudančiojo rankas. Šampūnas tinka visų kailio tipų ir spalvų šunims.

Savybės:

  • Šampūnas giliai valo kailio nešvarumus;
  • Atkuria ir atstato natūralią kailio spalvą;
  • Glicerinas drėkina ir puoselėja augintinio kailį;
  • Šampūnas yra švelnus maudančiojo rankų odai.

Naudojimo instrukcija

Šis šampūnas yra profesionali koncentruota priemonė, kurią prieš naudojimą reikia atskiesti.

Rekomenduojamas skiedimas: 1:5

Atskieskite 1 dalį šampūno su 5 dalimis šilto vandens. Skiedžiant, gerai sumaišykite su vandeniu. Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Pilkite praskiestą šampūną ir gerai įmasažuokite į kailį. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Jei reikia, pakartokite.

Svarbu: saugokite, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Sudedamosios dalys

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Coumarin, Sodium Sulfate, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium-7, PEG-12 Allyl Ether, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Citric Acid, PEG-12, Sodium Benzoate, CI 28440, CI 42090

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas41STE032

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisGiliai valo
Kailio spalvos ryškinimui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje