Show Tech Long & Clean šampūnas ilgaplaukiams, 5 l

31,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 41STE035
Aprašymas

Show Tech Long & Clean šampūnas ilgaplaukiams šunims. Profesionaliam naudojimui sukurtas šampūnas giliai valo kailio nešvarumus, atgaivina kailį, suteikia žvilgesio ir palieka malonų aromatą. Dėl sudėtyje esančių maitinančių medžiagų, šampūnas tinka sausiems, žvilgesį praradusiems ir pažeistiems plaukams. Sudėtyje esantis simondsijų (jojoba) aliejus, glicerinas ir drėkinančios medžiagos drėkina ir puoselėja augintinio kailį bei maudančiojo rankas. Šampūnas rekomenduojamas ilgaplaukiams šunims.

Savybės:

  • Giliai valo kailio nešvarumus;
  • Atgaivina pažeistą kailį, suteikia žvilgesio;
  • Simondsijų aliejus ir glicerinas drėkina augintinio kailį;
  • Šampūnas yra švelnus maudančiojo rankų odai.

Naudojimo instrukcija

Šis šampūnas yra profesionali koncentruota priemonė, kurią prieš naudojimą reikia atskiesti.

Rekomenduojamas skiedimas: 1:5

Atskieskite 1 dalį šampūno su 5 dalimis šilto vandens. Skiedžiant, gerai sumaišykite su vandeniu. Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Pilkite praskiestą šampūną ir gerai įmasažuokite į kailį. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Jei reikia, pakartokite.

Svarbu: saugokite, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Sudedamosios dalys

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum, Laureth-4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Sulfate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Citric Acid, Formic Acid, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, CI 47005, CI 17200.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas41STE035

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisIlgam kailiui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje