Petuxe Stripping šampūnas po trimingavimo, 500 ml

20,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: PET0049
Aprašymas

Petuxe Stripping šampūnas šiurkščiaplaukiams šunims po trimingavimo. Šampūnas skirtas apsaugoti ir nuraminti trimingavimo metu sudirgusią augintinio odą. Sudėtyje esantys alavijų ekstraktas ir erškėtuogių aliejus efektyviai ramina ir drėkina odą, apsaugo nuo išsausėjimo, oda tampa minkštesnė ir elastingesnė. Išmaudžius, sumažėja odos paraudimas bei sudirgimas. Šampūnas nepakeičia natūralios kailio struktūros, jo nesuminkština. Dėl švelnios šampūno formulės, jis puikiai tinka jautriems šunims. Šampūnas yra 100% veganiškas, be parabenų ir silikonų.

Savybės:

  • Nuramina sudirgusią augintinio odą po trimingavimo procedūros;
  • Skirta šiurkščiaplaukiams šunims;
  • Drėkina ir maitina kailį ir odą;     
  • Suteikia kailiui glotnumo ir žvilgesio;
  • Palieka malonų, ilgai išliekantį aromatą;
  • Šampūno pH tinkamas augintiniams jautria oda.

Rekomenduojama naudoti Vakarų Škotijos terjerams, Airių terjerams, Šiurkščiaplaukiams taksams, Šnauceriams, Briuselio grifonams ir kitoms pešamoms veislėms.

Ingredientai:

  • Petuxe Stripping šampūnas yra sukurtas remiantis natūraliais ingredientais;
  • Šampūno drėkinamąjį pagrindą sudaro sudėtyje esantis ekologiškas alavijų ekstraktas, padedantis drėkinti ir atgaivinti augintinio odą;
  • Sudėtyje esantis erškėtuogių aliejus skatina odos atsinaujinimo procesus, tokiu būdu teigiamai veikdamas kailio būklę.

Petuxe Stripping šampūnas yra 100% veganiškas, netestuotas su gyvūnais ir draugiškas aplinkai.

Naudojimo instrukcija

Šis šampūnas yra profesionali koncentruota priemonė, kurią galima skiesti ar naudoti neskiestą ant sudrėkinto augintinio kailio.

Rekomenduojamas skiedimas: 1:3

Atskieskite 1 dalį šampūno su 3 dalimis šilto vandens. Skiedžiant, gerai sumaišykite su vandeniu. Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Pilkite praskiestą šampūną ant augintinio kailio skirtingose zonose – pradedant kojomis, pereinant prie kūno ir baigiant galva. Priemonę gerai įmasažuokite į kailį. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Jei reikia, pakartokite.

Svarbu: saugokite, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Pagaminta Ispanijoje.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasPetuxe
KodasPET0049

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisTrumpam ir šiurkščiam kailiui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje