Chris Christensen Ice on Ice šampūnas, 473 ml

21,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: CHR0007
Aprašymas

Chris Christensen Ice on Ice Detangling šampūnas šunims ir katėms. Šampūnas atstato žvilgesį praradusį ir pažeistą kailį. Sudėtyje esantis argano aliejus giliai maitina ir puoselėja augintinio kailį. Po šampūno naudojimo, kailis bus itin glotnus, švelnus ir lengvai šukuojamas. Šampūnas giliai įsiskverbia į plauką, švelniai valo nešvarumus ir atstato drėgmės balansą. Rekomenduojama sauso, pažeisto ir veltis linkusio kailio augintiniams, itin tinka ilgakailiams.

Naudojimo instrukcija

Sudrėkinkite kailį kambario temperatūros vandeniu ir švelniai įmasažuokite priemonę. Gerai nuskalaukite. Jei reikia, pakartokite. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduoja šį šampūną naudoti kartu su Chris Christensen Ice on Ice kondicionieriumi.

Svarbu: saugoti, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu. Skirta tik išoriniam naudojimui.

Laikymas: Laikykite sandariai, originalioje pakuotėje, sausoje ir vėsioje vietoje. Laikykite vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Kilmės šalis: JAV

Papildoma informacija
Prekės ženklasChris Christensen
KodasCHR0007

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisDrėkina ir maitina
Ilgam kailiui
Lengvina šukavimą

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje