Show Tech+ Pure Coat Degreasing šampūnas

11,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 300 ml
  • 5 l

Prekės kodas: 41STP024
Aprašymas

Show Tech+ Pure Coat Degreasing riebalus šalinantis šampūnas šunims ir katėms. Profesionaliam naudojimui sukurtas šampūnas skirtas gerai išplauti riebų gyvūno kailį ir suteikti apimties. Šampūnas yra sukurtas išskirtinai riebaus kailio giliam plovimui. Itin koncentruotas šampūnas efektyviai pašalina sebumą, riebalus ir kosmetikos likučius bei subalansuoja odos ir kailio pH bei suteikia kailiui apimties. Naudojant šį balansuojantį šampūną kailis bus švarus, šampūnas suteiks natūralaus žvilgesio.

Šampūnas taip pat pašalina nemalonius kvapus ir suteikia ilgai išliekantį malonų aromatą. Show Tech+ Pure Coat šampūnas efektyviai pašalina net ir sunkiai nuvalomas kailio dėmes ir kitus nešvarumus. Šampūnas gali būti naudojamas šalinant dėmes, likusias ant kailio panaudojus aliejinio pagrindo priemones. Šampūnas tinkamas šunų veislėms, kurios pasižymi ilgomis ausimis, tokioms kaip kokerspanielis. Šių veislių šunų ausys dažnai būna itin nešvarios ir riebios, dėl natūraliai riebios odos ir didelio sebumo susidarymo. Show Tech+ Pure Coat šampūnas šiuos riebalus lengvai pašalins.

Šampūnas skirtas pirmam plovimui. Panaudojus šį šampūną rekomenduojame augintinį dar kartą išmaudyti naudojant drėkinantį ar kitą, gyvūno kailio tipui skirtą šampūną.

Savybės:

  • Giliai valo kailio nešvarumus;
  • Efektyviai šalina riebalus;
  • Suteikia kailiui apimties;
  • Tinkamas visų veislių šunims ir katėms.

Naudojimo instrukcija

Šis šampūnas yra profesionali koncentruota priemonė, kurią prieš naudojimą reikia atskiesti.

Rekomenduojamas skiedimas: 1:35

Atskieskite 1 dalį šampūno su 35 dalimis šilto vandens. Skiedžiant, gerai sumaišykite su vandeniu. Gausiai sudrėkinkite augintinio kailį šiltu vandeniu. Pilkite praskiestą šampūną ir gerai įmasažuokite į kailį. Nuskalaukite šiltu vandeniu. Jei reikia, pakartokite.

Svarbu: saugokite, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Sudedamosios dalys

Sodium Laureth Sulfate, Tea-Lauryl Sulfate, Parfum, Sodium Benzoate.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas41STP024

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisGiliai valo
Riebalų šalinimui

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje