Royal Canin Maxi Joint Care sausas maistas šunims, 10 kg

62,99 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Prekės kodas: ROY0127
Aprašymas

Royal Canin Maxi Join Care sausas maistas šunims. Skirtas didelių veislių suaugusiems šunims jautriais sąnariais, kurių svoris tarp 26-44kg. Joint Care pašaras sukurtas taip, kad suteiktų pažangių maistingųjų medžiagų, įskaitant kolageną. Padeda palaikyti sveikas kremzles, kaulus ir sąnarius senėjimo metu. Formulėje taip pat yra mažiau kalorijų, kad būtų palaikomas sveikas svoris ir neapkraunami sąnariai.

Kaip dar galite padėti savo šuniui?

Reguliariai skatinkite šuns aktyvumą, tačiau venkite pratimų, apkraunančių sąnarius – šuolių, staigaus sustojimo ir pajudėjimo iš vietos. Taip pat svarbu sumažinti šuns svorį, nes papildomi kilogramai apkrauna sąnarius. Jei turite klausimų ar abejonių dėl savo šuns sveikatos, kreipkitės į veterinarą.

Sudedamosios dalys

Kukurūzai, dehidratuoti paukštienos baltymai, kviečiai, augaliniai riebalai, augaliniai pluoštai, augalinių baltymų izoliatas*, kukurūzų miltai, ryžiai, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, mineralai, kukurūzų glitimas, runkelių minkštimas, žuvų taukai, mielės ir jų dalys, mineralai, sojų aliejus, hidrolizuotas kolagenas (0.84%), medetkos ekstraktas (liuteino šaltinis), hidrolizuotos kremzlės (chondroitino šaltinis). *L.I.P.: baltymai, naudojami dėl jų itin gero virškinimo.

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 26%, riebalai 15%, žali riebalai 6,3%, žalios skaidulos 6,3%, neazotinės ekstraktinės medžiagos 36,9%.

Maistiniai priedai: Vitaminas A: 16500 TV, vitaminas D3: 1000 TV, E1 (geležis): 42 mg, E2 (jodas): 4.2 mg, E4 (varis): 13 mg, E5 (manganas): 55 mg, E6 (cinkas): 141 mg, E8 (selenas): 0.08 mg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                         

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0127

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisDidelėms veislėms
Baltymų šaltinisPaukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje