Josera Festival sausas maistas šunims

4,67 € 5,19 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 900 g
  • 12,5 kg

Prekės kodas: JOS0045
Aprašymas

Josera Festival sausas maistas šunims. Gausus vertingų vitaminų ir didelės energinės vertės, todėl idealiai tinka aktyviems, medžiokliniams šunims. Šis maistas gali būti duodamas sausas arba drėgnas.

Privalumai:

  • Tinka suaugusiems šunims.
  • Granulės padengtos specialaus padažo milteliais, kurie, sumaišyti su vandeniu, tampa gardžiu padažu.
  • Padeda palaikyti sveiką odą ir kailį: pašaras gausus vertingų omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių.
  • Padeda formuotis kaulams ir sąnariams: tvirtą struktūros vystymąsi užtikrina subalansuotas kalcio ir fosforo santykis, vitaminas C, manganas, varis ir gliukozamino glikanas.
  • Didelės energinės vertės, todėl idealiai tinka aktyviems, medžiokliniams šunims.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: sausi paukštienos baltymai; nesmulkinti kukurūzai; ryžiai; paukštienos riebalai; cukrinių runkelių miltai; džiovintos lašišos baltymai 4 %; bulvių krakmolas; hidrolizuoti paukštienos baltymai; hidrolizuoti augaliniai baltymai; mineralai; džiovintos paukštienos kepenėlės; mielės; hemoglobino milteliai; cikorijos miltai; džiovinta Naujosios Zelandijos žaliųjų moliuskų (Perna canaliculus) mėsa.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 26%, žali riebalai 16%, žalia ląsteliena 3.0%, žali pelenai 6,5%, kalcis 1,4%, fosforas 1,00%.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasJosera
KodasJOS0045

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisLašiša
Paukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje