Josera Lamb & Rice sausas maistas šunims su ėriena

4,94 € 5,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 900 g
  • 12,5 kg

Prekės kodas: JOS0042
Aprašymas

Josera Lamb & Rice sausas maistas šunims su ėriena ir ryžiais. Puikiai tinkantis jautrią virškinimo sistemą turintiems suaugusiems šunims.

Privalumai:

  • Tinka mažesnio/normalaus aktyvumo šunims.
  • Lengvai virškinamas: dėl aukštos kokybės sudedamųjų ingredientų pašaras yra sotus ir tinkamas jautrią virškinimo sistemą turintiems šunims.
  • Padeda palaikyti sveiką odą ir kailį: pašaras papildytas riebalų rūgštimis, vitaminais bei lengvai įsisavinamais variu ir cinku.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: ryžiai 53 %; sausi ėrienos baltymai 25 %; cukrinių runkelių miltai; paukštienos riebalai; iš dalies hidrolizuotos mielės; saldžiavaisio pupmedžio miltai; mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 20,0 %, žali riebalai 11,0 %, žali pelenai 8,2 %, žalia ląsteliena 2,6 %, kalcis 2,0 %, fosforas 1,15 %.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasJosera
KodasJOS0042

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisĖriena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje