Chewllagen kolageno ritinys su jautiena šunims, 12.5 cm

1,79 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: CHEW001
Aprašymas

Chewllagen kolageno ritinys su jautiena šunims. Šunų skanėstas yra pagamintas iš kolageno, išgaunamo iš Pietų Amerikos žole šeriamų galvijų odos. Kolageno baltymai yra hidrolizuojami ir suskaidomi į mažesnes molekules. Taip jie tampa lengviau virškinami bei nesukelia papildomų alerginių reakcijų. Prieš pamerkiant į tikrą jautieną arba vištieną, kolagenui suteikiama forma ir jis yra iškepamas – tokiu būdu jis įgauna duonos tekstūrą.

Kolagenas yra itin svarbus baltymas organizme, atliekantis daug funkcijų, įskaitant kaulų, sausgyslių, raiščių, odos ir kailio augimą ir atsistatymą. Senstant gyvūno organizme gaminama mažiau ir prastesnės kokybės kolageno. Chewllagen, daugiausia sudarytas iš 1 ir 3 tipo kolageno, stimuliuoja kremzlių gamybą, padidina sąnarių elastingumą ir mažina sąnarių skausmą. Tai ne tik padeda jūsų šuniui atsigauti po ilgo pasivaikščiojimo, bet ir gali pagerinti jo raumenų tvirtumą bei jėgą. Taip pat, skanėstas teigiamai veikia gyvūno žarnyną. Chewllagen yra puikus pasirinkimas Jūsų keturkojui draugui.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: kolagenas 65%, jautiena 18%, kukurūzų krakmolas, augalinis glicerinas, kolageno skaidulos.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 70%, žali riebalai 4,5%, žali pelenai 5%, žalia ląsteliena 0,5%, drėgnis 15%.

Priedai: jusliniai priedai, dažikliai. Technologiniai priedai: konservantai.

Šėrimo rekomendacija

Duokite tarp pagrindinių šėrimų. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių.

Savybės

Kiekis: 55 g

Ilgis: ~12.5 cm

Papildoma informacija
Prekės ženklasChewllagen
KodasCHEW001

Charakteristikos

Baltymų šaltinisJautiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje