Show Tech Tuffer Than Tangles minkštas šepetys ilgais dantukais

14,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 25STE014
Aprašymas

Show Tech Tuffer Than Tangles minkštas šepetys ilgais dantukais. Profesionalus šepetys su ilga, ergonomiška rankena ir lenkta darbine dalimi, leidžia lengvai pasiekti sunkiai prieinamas vietas. Unikali pagalvėlė ir lenktos adatėlės daro šį šepetį nepakeičiamu. Tuffer Than Tangles sukurtas intensyviam darbui, efektyviai iššukuoja sąvėlas ir itin tankų kailį. Šepetys yra itin lengvas ir ergonomiškas, siekiant sumažinti rankų ir riešo nuovargį intensyviai dirbant. Adatėlės yra itin tvirtos, tačiau lanksčios, todėl efektyviai šukuoja tankų kailį jo nepažeisdamos. Dėl profesionalumo ir aukštos kokybės, Show Tech Tuffer Than Tangles šepečiai yra itin vertinami gyvūnų kirpėjų ir veisėjų.

Kaip išsirinkti Show Tech Tuffer Than Tangles šepetį:

  • Tuffer Than Tangles Regular – šepečiai su rožine pagalvėle yra dviejų dydžių (M ir L). Skirti iššukuoti sąvėlas. Tinka visų veislių šunims. M dydis rekomenduojamas mažoms ir vidutinėms veislėms, L dydis – didelėms veislėms.
  • Tuffer Than Tangles kietas šepetys ilgais dantukais – šepetys su juoda pagalvėle yra skirtas šukuoti tankų, storą ir garbanotą kailį.
  • Tuffer Than Tangles minkštas šepetys ilgais dantukais – šepetys pilka pagalvėle yra skirtas ilgaplaukiams, lepaus ir lengvai pažeidžiamo kailio šunims. Puikiai tinka jauniems šuniukams ir parodiniams šunims.

Savybės

Rankenos ilgis: 10.5 cm

Adatėlių ilgis: 2.2 cm

Visas ilgis: 16 cm

Svoris: 55 g

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas25STE014

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje