Nina Ottosson Treat Tumble interaktyvus žaislas šunims, 11 cm

7,19 € 8,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: NIN0013
Aprašymas

Nina Ottosson Treat Tumble interaktyvus žaislas šunims. Įtraukia augintinį į linksmą veiklą, kovoja su nuoboduliu ir skatina mokytis.

NAUJAS MOKYMOSI BŪDAS: Nina Ottosson Treat Tumble yra vienas naujausių ir universaliausių mokymosi būdų. Interaktyvus žaislas pateikia naujų iššūkių Jūsų augintiniui, skatina tobulėti ir mokytis.

NAMUOSE IR LAUKE: Treat Tumble kamuolys yra patvarus ir lengvai valomas, todėl itin tinkamas žaisti ne tik namuose, bet ir lauke!

1 SUDĖTINGUMO LYGIS: Skirta pradedantiesiems ar jauniems šunims, kurie dar nėra žaidę su interaktyviais žaislais. Tinka išsiaiškinti ar augintinį domina tokia veikla. Galima naudoti kaip lėto valgymo priemonę.

KAIP ŽAISTI: Sudėkite skanėstus ar maisto gabalėlius į žaislo vidų pro tam skirtas angas. Parodykite augintiniui kaip žaidimas veikia ir paskatinkite ieškoti skanėstų.

LINKSMA VEIKLA: Interaktyvus žaislas yra puikus ir linksmas būdas sudominti augintinį. Padeda išvengti nuobodulio ir destruktyvaus elgesio.

LENGVA PRIŽIŪRĖTI: Plaukite rankomis šiltu vandeniu ir muilu. Leiskite išdžiūti.

Tinka visų veislių ir amžiaus šunims. Pagaminta iš plastiko, tinkamo sąlyčiui su maistu.

SVARBU: Žaiskite kartu, nepalikite augintinio be priežiūros, neleiskite graužti žaislo. Jei žaislas yra pažeistas, pakeiskite nauju. Skirta tik gyvūnams.

Sudėtingumo lygis: 1

Nina Ottosson interaktyvūs žaislai yra skirstomi į 4 sudėtingumo lygius:

  • Lengvas – 1 lygis. Skirta pradedantiesiems, jauniems šunims, kurie dar nėra žaidę su interaktyviais žaislais. Tinka išsiaiškinti ar augintinį domina tokia veikla. Galima naudoti kaip lėto valgymo priemonę.
  • Vidutinis – 2 lygis. Tinka visiems šunims, kurie mėgaujasi interaktyvių žaislų teikiamu džiaugsmu.
  • Pažengęs – 3 lygis. Skirta šunims, kurie jau visiškai perprato 2 lygio žaislus ir nori daugiau iššūkių.
  • Ekspertas – 4 lygis. Skirta tikriems interaktyvių žaislų entuziastams, kurie perprato 3 lygio žaislus ir nori tapti tikrais ekspertais.

Savybės

Dydis: S

Skersmuo: 11 cm

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasNina Ottosson
KodasNIN0013

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje