Show Tech Starlet trimerio keičiamas peiliukas

12,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 21STE048
Aprašymas

Show Tech Starlet trimerio keičiamas peiliukas. Skirtas Starlet kirpimo mašinėlės peiliukui pakeisti, kadangi šios mašinėlės peiliukai nėra galandami. Peiliukai praranda pirminį aštrumą po intensyvaus naudojimo, netinkamai naudojant kirpimo mašinėlę ar pametus įrankį ant žemės.

Naudojimo instrukcija

Rekomenduojama naudoti smulkiems darbams, nedidelėms zonoms skusti, tokioms kaip letenėlės ir pėdutės, ausys, snukučio zona. Naudoti švaraus kailio skutimui. Naudojant netinkamai, trimerio peiliukas gali atšipti ar nustoti tinkamai veikti.

Peiliuko nuėmimas:

Laikydami rankoje trimerį, atsukite jo priekinę dalį į save. Kita ranka suimkite peiliuką ir nykščiu spauskite peiliuko dantukus tolyn nuo savęs, kol išgirsite spragtelėjimą, reiškiantį, kad peiliuką nuėmėte. Saugokite, kad nuimant peiliuką nuo mašinėlės jo neišmestumėte.

Peiliuko uždėjimas:

Laikydami rankoje trimerį, nusukite jo priekinę dalį nuo savęs. Kita ranka laikydami peiliuką, įstatykite jo apačioje esančią fiksavimo dalį į kirpimo mašinėlės peiliukui skirtos vietos apačioje esančią angelę. Įsitikinkite, kad įstačius peiliuką, peiliuko apačioje esanti svirtis ilgio reguliavimui yra virš kirpimo mašinėlės. Užfiksuokite peiliuką lenkdami link kirpimo mašinėlės korpuso, kol pajusite spragtelėjimą.

Peiliuko valymas:

Valymas: laikykite įspaudę viršutinę peiliuko dalį ir, naudodami valymo šepetėlį, išvalykite susikaupusius plaukus tarp viršutinių ar apatinių ašmenų.

Savybės

Tinkamas Show Tech Starlet trimeriui

Peiliuko medžiaga: nerūdijantis plienas

Peiliuko plotis: 3.2 cm

Peiliuko kirpimo ilgis: 0.5 mm

Tarpai tarp viršutinio peiliuko dantukų: 1.15 mm

Tarpai tarp apatinio peiliuko dantukų: 0.8 mm

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas21STE048

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje