Show Tech Tear Stain Remover priemonė ašarų dėmėms valyti

23,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Pakuotė
  • 100 ml
  • 200 ml

Prekės kodas: 56STE004
Aprašymas

Show Tech Tear Stain Remover priemonė ašarų dėmėms valyti. Sukurta pašalinti kailio spalvos pakitimus po akimis. Tinka šunims ir katėms. Priemonė padeda pašalinti rudas dėmes, atsiradusias dėl akių ašarojimo. Kailio spalvos pakitimai prie akių ir aplink burną ypač pastebimi baltakailiams augintiniams, todėl kasdienė higiena yra labai svarbi. Reguliarus priemonės naudojimas gali padėti pašalinti nepageidaujamas ašarų dėmes ir išvengti dėmių susidarymo. Priemonėje nėra baliklio.

Naudojimo instrukcija

Prieš naudojimą gerai sumaišykite. Tepkite priemonę ant rudų dėmių ir leiskite išdžiūti. Kitą dieną iššukuokite ir užtepkite priemonę pakartotinai. Rekomenduojama naudoti kartą per dieną.

Svarbu: Priemonė efektyvi tik reguliariai ją naudojant. Tai yra kosmetinė priemonė, skirta ašarojimo pasekmių šalinimui. Dėl gausaus akių ašarojimo rekomenduojama kreiptis į veterinarą.

Svarbu: venkite tiesioginio kontakto su akimis ir burna. Tik išoriniam naudojimui.

Jei priemonė sukietės, įlašinkite nedidelį kiekį vandens ir gerai išmaišykite.

Laikymas: laikyti pakuotę sandariai uždarytą, vėsioje ir sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas56STE004
Numatoma gavimo data:2022-09-18

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje