Show Tech bambukinės lazdelės ausims valyti, XL, 50 vnt

3,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 54STE011
Aprašymas

Show Tech bambukinės lazdelės ausims valyti. Bambukinės lazdelės su vatos antgaliais skirtos saugiai ir lengvai pašalinti vašką ir kitus nešvarumus iš augintinio ausies. Lazdelės pagamintos iš 100% natūralių medžiagų ir yra suyrančios. Lazdelių galiukai padengti aukštos kokybės minkšta vata, pasižyminčia itin dideliu sugeriamumu. Ausų vaškas ir kiti nešvarumai susigers į vatos galiuką, todėl efektyviai išvalysite ausies kanalą ir išorinę dalį.

Ausies valymui skirta dalis yra tiesios formos, todėl jas naudoti yra itin saugu. Minkštu vatos antgaliu padengtomis lazdelėmis nepažeisite augintinio ausies. Reguliariai valant augintinio ausis užkirsite kelią nemalonaus kvapo atsiradimui ir bakterijų dauginimuisi.

Privalumai:

  • Itin dideli vatos antgaliai;
  • Skirta saugiam ausies kanalo valymui;
  • Lazdelės draugiškos aplinkai;
  • Medžiagos yra 100% natūralios ir suyrančios: bambukas, medvilnė;
  • Tinkamos visų veislių šunims.

Naudojimo instrukcija

Lazdelės yra vienkartinės.

Kad užkirstumėte kelią infekcijoms, rekomenduojama šuns ausis valyti kartą per savaitę. Valyti rekomenduojama naudojantis bambukinėmis lazdelėmis ir ausų valymo priemone.

Įlašinkite kelis lašus priemonės į išorinę ausies landą. Švelniai pamasažuokite 30s. Palaukite, kol priemonė išskaidys nešvarumus. Valymo priemone sudrėkinkite bambukinės lazdelės vatos galiuką ir išvalykite nešvarumus. Nuvalykite išorinę ausies dalį bambukinės lazdelės ar vatos diskelio pagalba.

Svarbu: Esant ausies paraudimui, nemaloniam kvapui ar kilus įtarimui apie galimą ausies infekciją rekomenduojame kreiptis į veterinarą.

Svarbu: Katėms tinka tik išoriniai ausies daliai valyti. Ausies kanalo valyti negalima!

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Medžiagos: bambukas, medvilnė

Visas lazdelės ilgis: 15.5 cm

Vatos galiuko ilgis: 4 cm

Vatos galiuko plotis: 7 mm

Kiekis: 50 vnt

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas54STE011

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje