Sanadog menkių kepenų aliejus šunims, 500 ml

20,99 € 29,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: SANA055
Aprašymas

Sanadog menkių kepenų aliejus šunims. Maisto papildas. Menkių kepenų aliejuje yra gausu Omega-3 riebalų rūgščių (EPA/DHR), vitamino D ir vitamino A, taip pat jodo ir fosforo.

Menkių kepenų aliejus yra naudingas augimo laikotarpiu, medžiagų apykaitai ir kailiui. Vitaminas D gali padėti palaikyti dantų ir kaulų augimą. Vitaminas A padeda užtikrinti puikią kailio ir odos būklę.

Dėl didelio maistinių medžiagų kiekio, menkių kepenų aliejus yra puikiai tinka šuniukams, senjorams ar suaugusiems šunims, kuriems trūksta D ir A vitaminų.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 100% menkių kepenų aliejus.

Analitinės sudedamosios dalys: žali riebalai 100%, Vitaminas A 1,260 TV/g, Vitaminas D3 96 TV/g, EPA/DHA 18.7%, Vitaminas E 10 TV/ml.

Šėrimo rekomendacija

Duoti 2-3 kartus per savaitę, 1-1.5 ml per 5 kg šuns svorio. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Papildas nėra maisto pakaitalas.

Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai ir suvartoti per 6-8 sav. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 500 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasSanadog
KodasSANA055

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje