Sanadog Seaweed Powder jūros dumblių milteliai šunims, 240 g

5,99 € 7,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: SANA050
Aprašymas

Sanadog Seaweed Powder jūros dumblių milteliai šunims. Maisto papildas. Jūros dumblių milteliai yra natūralus produktas, pagamintas iš didžiojo rudadumblio (Ascophyllum nodosum). Produkte yra gausu naudingų aminorūgščių, vitaminų ir mineralų. Jūros dumblių milteliai yra natūralus jodo šaltinis, kuris yra būtinas optimaliai skydliaukės funkcijai palaikyti.

Jūros dumbliuose yra gausu mineralų, kurie padeda palaikyti sveiką odą ir kailį. Taip pat padeda palaikyti odos, kailio, nosies ir pėdučių pigmentaciją. Rudadumbliuose esančios aminorūgštys padeda palaikyti augintinio imuninę sistemą.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 100% jūros dumbliai (Ascophyllum nodosum).

Analitinės sudedamosios dalys: žali pelenai 19.7%.

Jodo kiekis: 500 mg/kg.

Šėrimo rekomendacija

Paros norma: 0.5 arbatinio šaukštelio per 10 kg šuns svorio. Maksimali paros norma: 3 arbatiniai šaukšteliai. Naudoti valgio metu, įmaišant papildą į maistą. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Papildas nėra maisto pakaitalas.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 240 g

Papildoma informacija
Prekės ženklasSanadog
KodasSANA050

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje