Sanadog Brewer's Yeast alaus mielių milteliai šunims, 200 g

5,03 € 6,29 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: SANA051
Aprašymas

Sanadog Brewer's Yeast alaus mielių milteliai šunims. Maisto papildas. Alaus mielėse yra gausu B grupės vitaminų, aminorūgščių ir mikroelementų (biotino, folio rūgšties, geležies ir cinko). Papildas padeda palaikyti augintinio imuninę sistemą, skatina ląstelių regeneraciją, padeda palaikyti sveiką odos ir kailio būklę. Mielės teigiamai veikia virškinamojo trakto sistemą, bendrą augintinio savijautą ir nervų sistemą.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 100% alaus mielės.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 44.4%, žali pelenai 7.3%, žali riebalai 3.3%. žalia ląsteliena  <0.3%.

Šėrimo rekomendacija

Paros norma: 1 arbatinis šaukštelis per 10 kg šuns svorio. Maksimali paros norma: 4 arbatiniai šaukšteliai. Arbatinis šaukštelis ~5g. Naudoti valgio metu, įmaišant papildą į maistą. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Svarbu: Perdozavus arba blogėjant gyvūno sveikatai, nedelsiant kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Papildas nėra maisto pakaitalas.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 200 g

Papildoma informacija
Prekės ženklasSanadog
KodasSANA051

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje